Cibes Amsliftille Rakennustiedon Tuotetieto on erittäin tärkeä työkalu

Tuotetiedon palvelukokonaisuus säästää aikaa ja rahaa rakennushankkeissa tehostamalla tuotetiedon kokonaisvaltaista hallintaa. “Rakennustiedon Tuotetieto on Cibes Amsliftille erittäin tärkeä työkalu, jotta asiakkaalle saadaan tehtyä helpoksi hissin hankinta”, kertoo Pekka Pippuri, Cibes Amslift Oy:n myyntijohtaja.

 

Cibes Amslift Oy:n valikoimasta löytyy erilaisia hissiratkaisuja, ja yritys on projektituotetoimittaja. Projektituote tarkoittaa rakennushankkeeseen erikseen räätälöityä tuotetta. Pippuri kuvailee, että Cibes Amslift on Suomen suurin tuntematon hissifirma. “On tärkeää olla mukana Tuotetiedossa, että tuotteet löydetään. Rakennusprojektissa on paljon erilaisia asioita, joita pitää suunnitella ja hankkia. Mitä helpommaksi tuotteiden löytäminen tehdään suunnittelu- ja hankintapuolelle, sitä varmemmin tuotteet saadaan ratkaisuiksi hankkeisiin”, sanoo Pippuri.

 

Cibes Amslift tekee erilaisia kevythissejä ja nostimia, jotka lisäävät tilojen esteettömyyttä. Saneeraushankkeissa on usein paljon tasoeroja, joihin pitää löytää toimivat ratkaisut. Yrityksen valikoima vastaa monenlaisiin tarpeisiin, kuten hissin jälkiasennus kerrostaloihin, hissivaihdot, porrashissit ja omakotitalorakentamiseen kotihissit.

 

Tuotetiedon haulla tiedot löytyvät helposti

 

“Hakusanalla hissi Tuotetiedon hausta löytyy tällä hetkellä 23 Cibes Amsliftin tuotetta. Googlettamalla tuotteiden löytäminen olisi vaikeaa ja hidasta. Tuotetiedon haku on helppo tapa löytää ratkaisut saneerauskohteisiin erilaisiin tasoeroihin. Hakutulosta voi myös suodattaa monella eri suodattimella”, kertoo Pippuri.

 

“Cibes Amslift on tuonut Tuotetieto-palveluun mahdollisimman paljon tietoa tuotteista, jotta se palvelee projektin eri vaiheissa. Projektin alkuvaiheessa arkkitehti voi hyödyntää työssään Tuotetiedossa olevia erilaisia mittatietoja, kuten lavakokoja ja tilavarauksia. Lisäksi palvelussa on linkkejä Cibes Amsliftin kotisivuille ja joistakin tuotteista BIM-objekteihin. Objekteja tehdään myös tarvittaessa arkkitehdeille projektikohtaisesti, kun suunnittelu etenee.”

 

“Mitä paremmin suunnitellaan alusta lähtien, sitä helpompi hissi- tai nostinratkaisua on viedä koko projektissa eteenpäin. Tuotetiedon haussa voi esimerkiksi suodattaa eri tilavarauksiin erilaisia tuotteita”, kuvailee Pippuri.

 

Tuotetiedon haku helpottaa dokumenttien hallintaa

 

Tuotetiedon vertailussa voi hyödyntää EPD-tietoja, jotka on avattu tuotetiedossa koneluettavaan muotoon. Silloin ei tarvitse etsiä ja avata pdf:ää Cibes Amsliftin kotisivuilta ja tulkita sieltä erikseen. Tuotetiedon haussa on helppo tehdä vertailua. Jos haluaa energiatehokkaamman tuotteen, Cibes Amsliftilla on erilaisia vaihtoehtoja, joita voi hyödyntää samalla mitoituksella”, kertoo Pippuri.

 

Rakennustiedon Tuotetieto tehostaa eri osapuolien työtä myös helpottamalla dokumenttien hallintaa. “Kun projekti etenee ja rakennusliike ostaa hissin projektiin, samalla pitää tallentaa paljon erilaisia dokumentteja. Dokumenttien löytyminen Tuotetiedosta kootusti helpottaa kaikkien työtä, koska jokaisesta projektista ei tarvitse lähettää dokumentteja erikseen monelle eri yhteyshenkilölle rakennusliikkeessä”, toteaa Pippuri Tuotetiedon hyödyistä.

 

Cibes Amslift Oy on neljänneksi suurin hissiyritys Suomessa. Sen liikevaihto on yli 10 miljoonaa. Toimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Seinäjoella ja Outokummussa.

Lue lisää Tuotetiedosta >

Haluatko lisätietoja Tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin