Rakennustiedon Tuotetieto saa vahvistusta myyntiin

Oskar Smeds on aloittanut Rakennustiedon myyntipäällikkönä ja keskittyy aluksi Tuotetiedon hallintapalvelun myyntiin urakoitsijoille.

Rakennustieto on iloinen voidessaan kertoa, että Tuotetiedon uutena myyjänä on aloittanut Oskar Smeds. Oskar on kokenut rakennusalan ammattilainen, joka tuntee alan kuin omat taskunsa. Hän on tehnyt aiemmin huikaisevaa myyntityötä mm. Congridilla, jossa hän auttoi asiakkaita digitalisoimaan työmaan laadunvalvonnan ja turvallisuuden.

Oskar on innostunut Tuotetiedon hallintapalvelusta, joka on suunniteltu helpottamaan urakoitsijoiden työtä. Palvelu mahdollistaa rakennustuotteiden ja kemikaalien tiedonhallinnan yhdessä paikassa ja lähes automaattisesti. Kemikaaliluettelon hallinnan lisäksi palvelu helpottaa rakennustuotteiden luovutusaineistojen ja tuotekelpoisuuden toteamisen käsittelyä. Palvelu vähentää manuaalista työtä, virheitä ja riskejä, ja se parantaa työmaan laatua ja turvallisuutta.

Oskar on jo aloittanut aktiivisen yhteydenpidon urakoitsijoihin. Jos haluat kuulla lisää Tuotetiedon hallintapalvelusta ja siitä, miten se voi hyödyttää sinun työmaatasi, ota yhteyttä Oskariin. Hän on mielellään avuksi ja kertoo lisää palvelun ominaisuuksista ja eduista.

Oskar Smeds

p. 045 7820 4402

oskar.smeds@rakennustieto.fi

Voit myös varata Teams-kokouksen suoraan hänen kalenteristaan https://bit.ly/RakennustietoOskarSmeds.

Lue lisää Tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin